Paljasjalkainen stadilainen jo 50 vuotta

Minut tunnetaan Lauttasaaresssa erityisesti paikallishistorijoitsijana. Olen tehnyt useita Lauttasaaresta kertovia kirjoja ja julkaisuja. Uusi kuvakirja on parasta aikaa työn alla. Olen monelle tuttu myös oppaana kävelykierroksilla eri puolella saartamme ja Koneen Säätiön omistamassa Lauttasaaren kartanossa.

Olen 50-vuotias ja koulutukseltani filosofian maisteri. Minulla on 20 vuoden työura it (informaatioteknologia) -alalla ja tällä hetkellä työskentelen it-konsulttina.

Olen asunut koko ikäni Helsingissä ja Lauttasaaressa. Olen paljasjalkainen stadilainen, äitini puolelta jo isoisäni syntyi ja asui Helsingissä.

Olen toiminut 30 vuotta Lauttasaari-Seurassa, joka on kaupunginosamme asukasyhdistys. Yhdistyksen tehtävä on ajaa kaupunginosan ja sen asukkaiden etuja. Seuran hallituksessa olen ollut parikymmentä vuotta ja puheenjohtajana toimin aikanaan kuusi vuotta. Tällä hetkellä vedän hyvin aktiivista historiatyöryhmää, jossa keräämme ja tallennamme kaupunginosamme historiaa. Lauttasaari-lehdessä kirjoitan säännöllisesti.

Olen toista kautta Lauttasaaren seurakuntaneuvoston jäsen. Seurakuntaneuvosto on käytännössä seurakunnan hallitus. Neuvoston jäsenet valitaan yleisellä vaalilla joka neljäs vuosi.

Muita luottamustehtäviäni on toimia Lauttasaaren musiikkiopiston kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja Suomen Raitiotiseuran puheenjohtajana. Olen myös Lauttasaaren Kokoomuksen hallituksen jäsen.

Harrastan myös musiikkia ja soittimeni on hieman erikoinen, nimittäin kirkkourut. Soittoani voi kuulla etenkin Lauttasaaren kirkossa, jossa esiinnyn joskus messuissa ja kesäkonserteissa.

J.S.Bach Preludi c-molli BWV 549, Käpylän kirkko.